Ponúkame Vám vypracovanie návrhu a projektovej dokumentácie pre vašu gastroprevádzku. Do úvahy berieme najmä nasledovné body.
Vaša predstava
Je dôležité, aby ste sa s nami podelili o vašu predstavu, s ktorou idete prevádzku zariaďovať. Projekt sa totiž bude odvíjať od toho, čomu sa chcete primárne venovať. Bar s miešanými nápojmi, kaviareň s talianskym espressom, alebo jedáleň pre 500 zamestnancov – každá prevádzka má svoje špecifiká, a my pre vás chceme pripraviť priestor, v ktorom vášmu tímu pôjde práca od ruky a jednotliví ľudia si nebudú navzájom prekážať.
Priestor, ktorý máme k dispozícii
Inak pristupujeme k priestoru, ktorý je štedrý, a inak k priestoru, kde máme k dispozícii iba pár metrov štvorcových. Taktiež je dôležité vedieť, či sa priestor musí podriadiť existujúcim inžinierským sieťam alebo nie.
Rozloženie zariadení
Vychádzame z dlhoročných skúseností a pozorovania. Našim cieľom je navrhnúť také rozloženie zariadení, kde pri príprave jedál či nápojov budú súvisiace zariadenia pokope, naopak jednotliví členovia tímu sa pokope tlačiť nebudú a každý bude mať v rámci možností dostatok priestoru na svoju prácu.
Rozpočet
Budeme radi, ak nám viete povedať približný rozpočet, ktorý máte na zariadenie vyčlenený. Na základe tejto informácie vám vieme poradiť, na aké konkrétne zariadenie sa zamerať, kde sa dá niečo ušetriť, a naopak, na čom sa šetriť absolútne neoplatí.
Hygienické normy a HACCP
Len pre istotu to spomíname – považujeme za samozrejmé , že projekty sú pripravované s ohľadom na platné hygienické normy alebo systém HACCP.
Súčinnosť s ostatnými profesistami
Dobrá prevádzka je dielom viacerých profesii. Počas celého procesu plánovania vašej prevádzky považujeme za samozrejmé spolupracovať s ostatnými profesistami, ktorí sú do projektu začlenení – či už ide o architektov, vodoinštalatérov, či stolárov.
Dodanie a montáž
Všetky zariadenia, ktoré nájdete v projekte vám vieme aj dodať a naši odborne spôsobilí technici sa vám vedia postarať o montáž zariadení vo vašej budúcej prevádzke.